Interview

Liselotte har interviewet mig tidligere, da jeg stadig var igang med min gamle blog. Det er nu overført til den nye.

Du er politisk engageret – hvad har udløst din politiske interesse, hvis du skal pege på en bestemt situation/begivenhed?

Jeg er politisk engageret, fordi jeg kommer fra et hjem, hvor den enkeltes holdning og stillingtagen har været vigtig. Derfor har der også været plads til forskellige holdninger – uanset om man har været enige om tingene eller ej. Min opvækst har helt klart været med til at vække min interesse for politik.

Du er aktiv medlem af Kristendemokraterne. Har du et personligt interesseområde, som du ønsker at lægge de fleste kræfter i og hvorfor så netop dette område?

Mine politiske interesseområder er EU, indvandrerne og ikke mindst lokalpolitik på Amager.
EU, fordi jeg mener vi som land skal engagere i det medlemskab, som vi nu er medlem af. Indvandrerne, fordi jeg er træt af, at det er Dansk Folkeparti, der sætter dagsordenen på en bestemt gruppe mennesker pga. nogle få kedelige elementer. Jeg vil gerne diskutere indvandring uden at det behøver at være hysterisk.
Amager, fordi jeg mener, at denne dejlige ø trænger til at blive sat mere på dagsordnen.
Kristendemokraterne er jeg medlem af, da det er vigtigt med en politik, der sætter mennesker før økonomi og systemer.

Nogle mennesker trives med personlige mål. Reflekterer du over dit liv og sætter dig personlige mål og i så fald hvilke, eller er du i virkeligheden typen, som har det bedst med at tage en dag ad gangen, men ligger der i så fald overvejelser til baggrund for dette og hvilke?Jeg ikke typen, der planlægger mit liv ud fra en kalender år ud i fremtiden, som nogle mennesker gør. Personligt tror jeg ikke på, at man bliver et lykkeligere mennske af at planlægge alt ud til den mindste detalje – der skal også være plads til at lave noget spontant. Mine egne personlige mål har jeg både privat og professionelt, ellers ender man bare med at køre surt i det.Jeg ikke typen, der planlægger mit liv ud fra en kalender år ud i fremtiden, som nogle mennesker gør. Personligt tror jeg ikke på, at man bliver et lykkeligere mennske af at planlægge alt ud til den mindste detalje – der skal også være plads til at lave noget spontant. Mine egne personlige mål har jeg både privat og professionelt, ellers ender man bare med at køre surt i det.Du er ansat i hjemmeplejen, hvorfor du må arbejde med en høj risiko for at ende som udbrændt og desillusioneret omsorgsgiver. Hvad gør du for ikke at brænde ud?

Jeg ikke typen, der planlægger mit liv ud fra en kalender år ud i fremtiden, som nogle mennesker gør. Personligt tror jeg ikke på, at man bliver et lykkeligere mennske af at planlægge alt ud til den mindste detalje – der skal også være plads til at lave noget spontant. Mine egne personlige mål har jeg både privat og professionelt, ellers ender man bare med at køre surt i det.Jeg har altid haft en interesse i andre mennesker og det har medført, at jeg tog uddannelsen som Social- og sundhedshjælper på Diakonissen på Frederiksberg for 6 år siden. Den dag i dag er stadig ansat på Frederiksberg, hvilket jeg ikke har fortrudt. Jeg vil hellere skifte arbejde eller arbejdsområde frem for at ende med at være udbrændt inden for mit arbejdsområde.

Til allersidst, men ikke mindst… hvorfor skriver du en weblog og hvilke overvejelser gjorde du inden du startede med at skrive, hvis nogen?

Nysgerrigheden for at prøve noget nyt på det tekniske område lokkede. Desuden er det en fin måde at reflektere over livet på og sjov måde at lave politik på i forbindelse med valg. Da jeg startede på det, anede jeg ikke at det at skrive weblogs var så stort herhjemme, så det har åbnet mine øjne.

Spørgsmål til interviewet kan stilles ved at skrive en mail på jorgen.maltesen[dot].kd.dk. Det samme kan ske, hvis du selv vil interviewes af mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s