Dødstrusler mod minister i blogland

Siden Birthe Rønn Hornbech blev udnævnt til minister for Integration oven på sidste måneds valg til Folketinget, har blogland været rammen om nogle meget heftige diskussioner om, hvorvidt hun er den bedste på posten – også blandt de mere yderliggående bloggere, der er notirisk kendte for ikke at holde sig tilbage for at beskylde for hvem som helst for hvad som helst – bare det rammer indvandrere med muslimsk baggrund.

Og som man har kunnet læse siden hun blev minister, har Birthe Rønn Hornbech ikke været bange for at tage nogle drabelige opgør med Dansk Folkeparti omkring blandt andet de famøse tørklæder, hvor Birthe Rønn Hornbech udtalte til pressen, at hun personligt ikke var bange for at tage sådan et på sit eget hoved, hvis det skulle være. Til stor forargelse hos Pia K. Desuden har samme Birthe Rønn Hornbech også udtalt, at det ikke længere skal hedde “andengenerationsindvandrere, men andengenerationsdanskere…”

Det har fået nogle af de føromtalte yderliggående højrefløjsbloggere helt op af stolene og endda så langt op, at det har fyget med det, som jeg vil kalde regulære dødstrusler mod ministeren, som jeg anser det. Blandt andet skriver bloggeren “Kimpo” i et indlæg hos “Universalgeniet”:

Kimpo November 30, 2007 at 1:52 pm

Ren nysproglig nonsens. Og dermed et angreb på selve demokratiet. Og dermed faktisk landsforræderi. Klyng den kælling op i næmmeste vejtræ!

Hvis det ikke er at slynge en regulær dødstrussel mod en minister, hvad er det så? Jeg er ikke selv ekspert i jura, men det der lugter langt væk af, at nogle af de yderliggående bloggere er bange for at Dansk Folkeparti er ved at miste magten om den siddende regering, som de har været vandt til de sidste mange år. Derfor har de brug for at gøre den nyeste minister til skurken i det her spil, selvom enhver form for vold ikke kan og skal forsvares på nogen måde. Og slet ikke vendt mod en siddende minister, som er udpeget af den siddende Statsminister til at udføre et bestemt stykke arbejde.

Så man bare håbe på, at politiet, lige som de har sagt de vil gøre det i forbindelse med integrationskonsulenternes arbejde, at de vil tage enhver form for trusler alvorligt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s