Når gamle mænd rocker

I går aftes foran et publikum på godt 40.000 mennesker spillede Danmarks Kedeligste Orkester op til fest på en halvkold novemberaften på Rådhuspladsen i København i forbindelse med at bandet havde udgivet sit nyeste udspil samme dag og frontmanden Steffen Brandt var gæst hos Aftenshowet, der sjovt nok har studie lige bagved scenen.

Både publikum og TV-2 var i sprudlende humør og på trods af, at bandet for længst har passeret sølvbryllupsalderen, lød de 4 medlemmer og resten af musikkerne ikke som en flok gamle mænd.

Koncerten er både blevet foreviget i form af billeder på Flickr™ og på video som ligger på min profil ovre på facebook. Derudover kan billederne også at finde på at dukke op ovre på TV2FAN.DK.

Reklamer

6 responses to “Når gamle mænd rocker

  1. Jeg synes nu ikke, der var så meget go på. Om det er fordi Steffen & co. ikke er så unge længere, fordi publikum heller ikke var det, eller fordi det var koldt, ved jeg ikke. Men den sidste skvis energi manglede lissom.

  2. @Linealis: Der, hvor jeg selv stod – lidt til skråt til højre for lydtårnet var der godt gang i den. Men, det har måske også lidt at gøre med, at der var en del nye sange, som publikum ikke havde hørt så meget til.

  3. Hvis man gik glip af koncerten af en eller anden grund, kan den stadig høres på DR’s hjemmeside:
    http://www.dr.dk/Musik/Pop/Artikler/2007/11/20092011.htm

  4. @M-alo: DR1 reklamerede også for det under aftenens Aftenshow i dag i den direkte udsendelse. Jeg tror ikke vejrmanden Søren Jakobsen har haft så mange publikummer til sine vejrudsigter som i går aftes 😉

  5. Gad vide om ikke snart de skal til London igen. De er altsaa Danmarks fedeste orkester!

  6. @Tina – om i London: Mon ikke 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s