Jyllands-Posten’s store selvmål

Det skulle være så ganske vist og nyskabende, da Jyllands-Posten her for ganske nyligt lancerede deres helt nye internetbaserede avis, som både kan læses på computeren og på mobiltelefonen, som der har været reklameret for diverse medier, kaldet JP 2.

Der er bare ét stort problem, hvis du som læser ikke bruger flere af Microsoft produkter som IE version 6 eller højre, Windows® XP SP2 eller Windows Vista. Og hvorfor er det så lige så interessant for den almindelige læser? Jo, bruger du f.eks. Mozilla Firefox eller andre alternativer til IE, jamen så får du slet ikke lov til at benytte dig af de nye, digitale muligheder og bliver dermed henvist til at få en noget så lang næse.

Set i lyset af, at Microsoft har fået at vide, at monopoler ikke kan betale sig, vækker det noget undren herfra, hvorfor i alverden Jyllands-Posten så kaster sig i armene på denne virksomhed, som er notorisk kendt for at ikke ville samarbejde med andre end sig selv?

Reklamer

6 responses to “Jyllands-Posten’s store selvmål

 1. Jeg har også lige prøvet den der JP2 – det er dog det mest ligegyldige og ubrugelige jeg længe har set.

 2. @Henrik: Der med også bevist, at du bruger IE 😉

 3. Hold da k*** hvor højrøvet.

  De skriver: “JP har ikke selv valgt at holde … ude; men …”

  Nej nu må de godt nok have mig undskyldt.

  Selvfølgelig har de da 100% selv valgt – eller er der tale om, at MS betaler dem for at bruge den løsning! I givet fald er det da bare endnu mere pinligt.

  Det må vi vist have undersøgt.

  S/ebastian

 4. @Sebastian: Tja, hvem skulle ellers have gjort det for dem, hvis det ikke er dem selv? Det kan da ikke komme bag på nogen, at Microsoft vil have dem til kun at bruge IE, hvis de skulle samarbejde…

 5. Det undrer mig selvfølgelig ikke, at MS vil have dem til at bruge deres produkt; men det undrer mig, at Jyllandspostens undskyldning er, at de ikke selv har valgt.

  Så siger de jo på en måde, synes jeg, at det slet ikke er dem selv på JP, der valgte, at de skulle have en ny smart netavis.

  Men forøvrigt er det da rart at vide, at den er ligegyldig og ubrugelig 😉

 6. @Sebastian: Indtil nu har det gået fint uden at skulle bruge tid på flere ligegyldigheder :mrgreen:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s