Tilbage igen.

Det er efterhånden lang tid siden, at jeg sidst har fået skrevet noget som helst bloggen ud over det, som er kørt i kommentarerne på det sidste. Grunden er den, at jeg har hat travlt med alt muligt andet, som har med Jylland at gøre (besøge venner), flygtning i familien, læse diverse bøger og en masse andre ting, som har gjort, at mine fingre ikke har tilført bloggen så mange ord de 14 dage, der er gået siden sidst. Oven i alt det andet, har jeg haft lidt problemer med diverse vira på computeren, som også har krævet sin tid at få fjernet.

For at holde mig til emnet bøger alene, bare for at begrænse indholdet lidt, har jeg nu kastet mig over forfatteren Philip Pullman, der bl.a. har skrevet bøgerne “Det Gyldne Kompas”, “Skyggernes Kniv” og “Ravkikkerten”, der forøvrigt også kommer som film i slutningen af året med bla. Nicole Kidman, Daniel Graig og Sam Elliot i nogle af de bærende hovedroller. Hvorvidt filmselskabet har tænkt sig at lave tre film over de tre bøger lige som  med Ringenes Herre, står stadig hen i det uvisse. Men, en ting er ganske vist, jeg skal bestemt ind og se filmen, når den får dansk præmiere d. 7. december:

[Youtube=”http://youtube.com/watch?v=T_WDOnhE7u8″%5D

Foruden alt dette, er Ny Alliance også noget, der tager min tid, da kredsbestyrelser rundt om i hovedstaden, samt en storkreds for hovedstaden er ved at se dagens lys.

Reklamer

2 responses to “Tilbage igen.

  1. wb, malte. Du har været savnet 🙂

  2. @Brian: Takker og bukker dybt med et knæk i ryggen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s