Igen og igen

Endnu endnu engang har Drengene fra Vestegen formået at rejse til Jylland for at spille forbold og vende tilbage til Vestegnen med et nederlag i kufferten for gang nr. 23. Hvornår begynder nogen ude på Vestegnen at tage den mindste at den mindste form for ansvar og sende Bjerregaard familien ud på udskiftningsbænken?

Reklamer

10 responses to “Igen og igen

 1. Ja, eller Tom Køhlert for den sags skyld – og også gerne den flok af spillere, som er så fornærmende ringe, at det er en hån mod de, der betaler for at komme ind og se dem!

 2. @Brian: Jeg tror nu ikke, at Tom Køhlert er løsningen på problemet, hvis man vælger at fyre ham, men en elendig en ledelse, som sælger de bedste spillere på det mest kritiske tidspunkt og vælger at ikke at forlænge med en af landets bedste trænere.

 3. Problemet er bare, at der ikke er nogen kompetente ledere at sætte ind i direktørstolen i stedet for Bjerregaard. Derfor er løsningen i første omgang at få en ordentlig træner, der kan få skik på holdet – og dernæst at få kørt en ny direktør i stilling. Bjerregaard senior kunne så passende blive bestyrelsesformand i stedet for Sandal – han er altså en klaphat!

 4. Åh ja, det er så skønt når Brøndby IF taber 😀

  De spillede faktisk okay mod Horsens i perioder. Men Horsens er også bare et godt hold man ikke bare kan tro man kan køre over, husk på de også slog FCM på hjemmebane.

  Måske BIF skal lære at man ikke vinder fodboldkampe bare fordi man er BIF?

 5. @Brian: Hvorvidt hvem der er klaphat eller ej, vil jeg ikke gøre mig klog på ud over, at der trænger til en udskiftning på væsentlige pladser i den nuværende holdopstilling, der har med ledelsen at gøre.

  @Simon kl: Ja, ja. BIF skal altid vinde, netop fordi det er BIF 😉

 6. @malte: Min pointe er bare, at der hvor det virkelige lederproblem ligger, er i det faktum, at der ikke er fundet en potentiel afløser for Bjerregaard. Eller i politikersprog: Når man ikke har en kronprins, så abdicerer kongen ikke!

  Det er dét, der er problemet. Og så længe de ikke finder en potentiel afløser – som kan oplæres og sættes ind i tingene – tja, så bliver Bjerregaard på posten! Desværre.

 7. @Brian: Men kongen kan blive tvunget til at abdicerer, hvis folket ikke længere er tilfreds med det arbejde kongen udfører – uanset om der er en kronprins eller ej 😉 – og bliver Bjerregaard tvunget til det, er det nok sønnen, der tager over 😦

 8. Hvad folket ønsker er så inderlig ligegyldigt – hvis Bjerregaard skal nogen som helst steder, så er det bestyrelsen, der skal afsætte ham – og dermed i realiteten aktionærerne, der skal indkalde til ekstraordinær generalforsamling med det formål at få valgt en ny og handlekraftig bestyrelse.

  Det er den eneste mulighed for forandringer fra bunden: Hvis den kommer fra aktionærerne.

  Ellers tror jeg ikke Bjerregaard smutter nogen steder før der er fundet en kronprins!

 9. @Brian: Bjerregaard kan også blive så upopulær fansne, at aktionærene kan være tunget til at afsætte ham for at forhindre at der kommer mere ballade, som man så det i weekenden.

 10. Tja, men det er bestyrelsen der skal afsætte en direktør – og det gør de nok næppe hvis ikke der findes en ny direktør, de tror på. Så kan fansene være nok så sure… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s