Sandheden om Dansk Folkeparti?

I forbindelse med debatten omkring hele debatten omkring udflytning af private arbejdespladser, som Dansk Folkeparti kom som forslag med i midten af august (og resolut afvist af samtlige andre partier på Christiansborg), da partiet som bekendt er imod enhver form for indvandring, kom jeg forbi dette billede ude Sydhavnen på vejen til arbejde, som efter min personlige mening, måske dækker over, hvad partiet reelt står for:

Dybest set ønsker Dansk Folkeparti  ikke nogen form for indvandring til Danmark, men samtiddig må det give partiet en gevaldig hovedpine, da en stram udlændingepolitik og øget velfærd bare ikke hænger sammen i længden, hvis vi danskere skal regne med at have de samme goder, når de generationer, som er født under og lige efter 2. Verdenskrig, går på pension.

Danske Folkeparti skylde at udrede for, hvordan det vil få finansieret hele partiets skattegrundlag, hvis alle private arbejdspladser blive sendt til udlandet og vi alle så skal arbejde inden for det offentlige. Selvom jeg på ingen måde støtter regeringen så længe den støtter sig op af Dansk Folkeparti, kan jeg kun glæde mig over, at der for alvor er kommet sprækker i samarbejdet, da Anders Fogh Rasmussen valgte side ved at acceptere de Konservatives skatteforslag. Samtidig har både de Radikale og Ny Alliance meldt sig seriøse kandidater til enten regeringsbærende partier eller støttepartier i stedet for Dansk Folkeparti, der så må se sig hensat til at være uden nogen form for indflydelse.

Reklamer

6 responses to “Sandheden om Dansk Folkeparti?

 1. Jeg håber i hvert fald på, at De Radikale og Ny Alliance kunne og ville levere tilpas med mandater til, at Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti kunne blive kørt ud på et sidespor således, at vi kunne få en liberalt orienteret regering med en fornuftigt menneskesyn.

  /Leif

 2. @Leif: Såfremt valget bliver til de Radikales og NA’s fordel, vil de nok ud fra de udmeldinger, der er kommet fra de to partier, være seriøse kandidater til magtens tinder. Og som bonus kunne det også være rart med KD inde på Borgen, så midten bliver styrket igen 🙂

 3. For en gangs skyld kan vi vist blive enige om noget med politik Maltesen – jeg ser også helst at NA og Radikale sætter DF på plads og får gennemført regeringsn 2015 plan. DF har efterhånden udspillet sin rolle – desværre viser nogle meningsmålinger at de faktisk vinder en masse stemmer lige for tiden, forstå det hvem der kan.

 4. @Henrik: Det er vist noget med, at de (DF) spiller på højere løn til offentlige ansatte, lavere skat til den nedre del af middelklasse osv.
  Rent ud sagt populisme…

 5. Jeg vil gerne af med både DF og Fogh (mest DF), men omvendt ønsker jeg ikke T-S ved roret. Svært dilemma.

  Når det kommer til at skrive på andre folks reklamer, så synes jeg principielt ikke, det er noget, der bør opmuntres til.

 6. @Lars: Hvis man skal vælge mellem pest og kolera 😉 , så kan det godt gå hen og blive noget af et dilemma, da man ved hvad man har, men ikke hvad man kan få.
  Mht. Bloggerwave, så er reklamen ovre hos smartlog.dk forsvundet igen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s