Gospelkoncert

invitation.jpg

Stor gospel koncert i Filips Kirke

Dørene er åbne og alle er velkomne, når et af Danmarks bedste gospelkor giver koncert i Filips Kirke lørdag d. 15. September kl. 19.30.

Vocation er med deres 25 år et af Danmarks ældste fungerende Gospelkor. Koret har gennem tiden indspillet 9 albums og har bl.a. givet koncerter i kirker, på Rådhuspladsen i København, til kulturnætter, festivaler m.fl.

En koncert med Vocation er: Gyngende gospel, forfriskende funk og ballader der bevæger. Tilhøreren vil få en intens oplevelse med et levende kor der ikke bare elsker at synge, men også ønsker at dele glæden ved gospelmusikkens budskab.

Vocations repertoire består af enkelte kendte gospelnumre af f.eks. Kirk Franklin, Kurt Carr m.fl., men primært af musik der er skrevet til og af koret. Dette gør Vocation til et unikt gospelkor i stadig musikalsk udvikling.

Gospekoret Vocation har ca. 35 unge, erfarne sangere og ledes af sanger og musikeren Maud Kofod. Koret anvender professionelle musikere der bidrager til korets høje musikalske niveau.

Efter koncerten vil der være et hyggeligt café arrangement i kirken med livemusik ved Tobias Dirksen. Her vil der være kaffe, musik, god og hyggelig atmosfære og andre unge kristne.

Læs mere om kirkes unge og arrangementet på www.filipsunge.dk og www.vocation.dk .

 

Arrangør: Filips Unge

Gospelgudtjenesten er et led i fejringen af Filips Kirkes 100 års fødselsdag og arrangementet er gratis

Programmet i pdf-format: invitation.pdf

Reklamer

8 responses to “Gospelkoncert

  1. Tak for tip, det var da værd at overveje!!

  2. @Deborah: Velbekommen 🙂

  3. Hm… i Århus har vi snart koncert med Hillsong United – og så noget landsholdsbold på stadion 😉

  4. @Brian: Bare rolig, landsholdet kommer snart tilbage til Hovedstaden – igen :mrgreen: – kampen i morgen er “kun” en testkamp…
    I skulle prøve at invitere Vocation over til smilets by ved lejlighed 🙂

  5. Arh… landsholdet bliver lige i Århus i de næste tre kampe (hvis jeg husker ret!) – Vocation har jeg ikke hørt live – men de har da været i Århus flere gange, tror jeg nok.

  6. @Brian: Ja, ja. Men, så er det vist også slut for denne gang med landsholdets optræden ovre vest på – med mindre et eller andet fjols render på banen igen og forstyrer kampen…

  7. … man ved aldrig jo! Det kan jo være at Århus viser sig at være den perfekte hjemmebane for Olsenbanden – og så skal de da være velkomne til at blive! 🙂

  8. @Brian: Hvorfor ikke i stedet hos Drengene fra Vestegnen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s