VM i bold

I disse dage er der faktisk et VM i bold i gang – faktisk ligger stadion midt i den københavnske hovedstad, hvor 48 nationer kæmper om æren og det, at kalde sig verdensmester det næste år. Personligt synes jeg det er en kanon idé, at lade det de fleste regner for at være bunden af samfundet, få nogle (succes)oplevelser og møde ligesindede fra resten af verden.

Polen (1) – Kenya (2)

Modsat vores “normale” A-landshold, gør de hjemløse, som repræsenterer landet, det ganske fremragende og kan, hvis de bliver ved med at gøre det fremragende, være blandt de 4 bedste hold i verden på lørdag.

Hvis du har tid og lyst, så tag lige et smut forbi Rådhuspladsen de kommende dage og hep på Danmarks Drenge…

Reklamer

7 responses to “VM i bold

 1. hmmm…
  en lille tanke – den markante stigning i interesse for alternative boldbehandlinger, den kunne ikke – bare en lille bitte smule – have en vis sammenhæng med broooondby folkets misperformance pt.?
  oh, salt i såret, oh skadefryd
  svælge svælge i skadefro kildren hi hi
  😉

 2. @Jakob: Næ, der er jo tale om landsholdsfodbold i denne sammenhæng og nogle personer, der lever på samfundets bund, får en oplevelse for livet, som jeg kun kan unde dem…

 3. Og otte fra det Afrikanske kontinent er pist væk forsvundet!

  … ligesom sidste år!

  Fantastisk idé?

 4. @nesetlam: Hvad med at lige få fjernet det billede af mig inden wordpress-folkene sletter din “blog”?

 5. @Maltesen: Er nesetlaM dit onde alter ego, eller er det bare en af de sædvanlige højreekstremister der ikke vil stå ved sin identitet?

 6. @NikolajKJ: Hvis det var mit onde alter ego, ville det være en syg person med hang til nazi kors, hvis du ligger mærke til koppen. Det er bare en af de sædvanlige højreekstremister, det ikke vil stå ved sin egen identitet og med en syg hang til nazi kors…

 7. henrikthing

  Jeg var inde og se en af Danmarks kampe, og selvom vi tabte efter straffesparkskonkurrence til Italien, så må jeg alligevel sige at det var et imponerende arrangement – og helt enig, det er dejligt at der bliver brugt ressourcer og tid på at give disse mennesker en god oplevelse.

  Dog tænkte jeg kort over, hvor mange hjemløse i fattige lande der kunne være skaffet en bolig og fornødenheder til, for de samme penge som nu blev brændt af på en fodboldturnering… Men man må håbe at den publicity VM medfører styrker de hjemløses sag over hele verden i stedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s