Et tegn på fransk arrogance?

Kyllingen fra Tølløse er manden, som kører i gult på dagens etape i Tour de France. Og hvor mange billeder vælger den franske producer så at sende ude fra etapen? Stort set ingen ting…

Skam jer…

Reklamer

10 responses to “Et tegn på fransk arrogance?

 1. Sig tak til DCU – de har jo ligesom fortalt den internationale cykelverden, at Rasmussen er dopet!

  Men derudover har du ret – de arrogante, de franskmænd!

 2. Jeg er fuldstændig enig med! Sad og overvejede om det deres måde at vise foragt for en mistænkt, og indtil andet er bevist totalt uskyldig, mand. Det er for ringe.

 3. Og dog, for ledelsen bag selve Tour de France skulle efter sigende have ringet til direktøren for UCI personligt og skældt ham huden fuldt, fordi han slap historien ud i det åbne midt under årets Tour, til kæmpe frustration for Christian Prudhomme, der selvfølgelig kæmper for Tour de Frances renommé.

 4. Måske skulle i besøge Frankrig før i udtaler jer om hvorvidt de er arrogante eller ej. Det er en generalisering som vil noget – men hvad kan man forvente.

 5. @Ziesta: Kan du så forklare mig, hvorfor man stort set intet så til Kyllingen i går på enkeltstarten, mens man så temmelig meget til Vino og de franske ryttere?

 6. -Maltesen.

  Mit bud på det er at Kyllingen ikke blev set som farvorit igår. Man regnede med at han ville miste en masse tid, og da en enkeltstart er sværer at filme, end en normal etape, har man garanteret valgt før enkeltstarten hvem man skulle fokusere på. Men at de ikke lige filmer Kyllingen “nok” igår, er ikke nok til at lave sådan en grov generalisering af et helt folkefærd.

 7. @Ziesta: Det er nu ikke helt rigtigt, da de viste billeder efter løbet…
  Desuden er det langt fra første gang, vi har været vidner til den slags i forbindelse med Tour de France, hvor der har været større fokus på de franske ryttere end dem, der fører løbet.

 8. -Maltesen.

  Ja ja. Men så kan du kritisere ledelsen af Touren, og ikke hele det franske folkefærd ved at proklamere at “franskmændene er arrogante”

 9. @Ziesta: Det har aldrig været folket i Frankrig jeg går efter, men dem, der sender billederne fra Touren, hvilket man heller ikke klantre ledelsen bag Tour de France for…

 10. Jeg vil tilslutte mig generaliseringen om, at franskmændene er arogante. Besøgte Paris og Normandiet i sommer og blev irreteret over deres manglende lyst/evne til at kommunikere på andet end fransk. Mest harm blev jeg efter et besøg på Omaha Beach, hvor caférne langs stranden på deres vindafskærming skriver “We welcome all veterans from the war!”
  Men de vil ikke tale andet end fransk til dem. En 82 årig amerikaner, der for godt 60 år siden havde kæmpet med livet som indsats for at befri Frankrig VILLE de ikke kommunikere med på andet end fransk. Se DET er fransk arrogance !!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s