Rust, computere og Ex-kraftwerk

Navnet Karl Bartos siger måske ikke almenvældet det store. Men tilføjer jeg så gruppen Kraftwerk, vil et lyd måske gå op for nogen, da fornævnte person, er tidligere medlem af det elektroniske kraftværk.

På en varm sommeraften på Rust på det inderste af Nørrebro, holdt Karl Bartos hof både med egne og Kraftwerk’s sange fra den tid, hvor han selv var en del af gruppen. Og selvom der blev svedt voldsomt blandt publikum og blandt musikerne på scenen, virkede det ikke som nogle af de tilstedeværende var robotter, da der var en rigtig god kontakt mellem Karl Bartos og det fremmødte publikum lige fra starten og det på trods af, at mange blandt publikum slet ikke var født eller opvokset med Kraftwerk i den periode frem til 1991, da Karl Bartos valgte at gå solo.

Selvom Karl Bartos både er musikprofesser og tidligere medlem af Kraftwerk, virkede han både ydmyg over for sin egen fortid og glad for at spille for et dansk publikum, hvoraf mange virkede til at skulle videre i byen efter koncerten.

Fra bagkataloget fik vi sange som Tour de France, Home computer, Calculator og Robots, mens vi også fik Electronic Abeman, The Camera, 15 minutes of Fame og I’m the Message fra Communication fra 2003.

Åh, jo. Så fik jeg desuden hilst ordenligt på M-Alo denne gang på trods af, at vi har været til nogle af de samme koncerter…

Reklamer

One response to “Rust, computere og Ex-kraftwerk

  1. Pingback: Karl Bartos; En Kraft(werk)præstation » M-ALO’s Monologer : Om alt og intet, og hvad derimellem hører!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s