Skandalekamp

En ellers spændende kamp endte desværre med dansk nederlag, fordi en kvajpande af en dansker resolut skulle overfalde dommeren, som bare passer sit arbejde på grønsværen, efter, der var dømt udvisning til Christian Poulsen efter for mig at se, en ganske tåbelig nedsabling af en svensk spiller 20 sekunder før kampen skal fløjtes af.

Dagen var startet med at møde nogle venner, der var taget hele vejen fra Jylland (Holstebro) for at overvære kampen i selve Parken. Vi har været ude og spise, snakket med danskere og svenskere hele vejen ind til Fælled Parken, hvor vi slog os ned for at nyde musikken, Master Fatman, Tommy Troelsen og folkestemningen, før de skulle over på den anden side af gaden og jeg skulle med nogle andre derinde.

Så langt, så godt. Kampen kommer langt om længe i gang, der bliver sunget nationalsange, hygget, set bold på storskærm, svenskerne får et, to og tre mål, men stemningen i Fælled Parken er stadig god, danskere og svenskere kan for de flestes vedkommende godt opføre sig ordenligt, når de er mange sammen.

Lige op til halvlegen får Daniel Agger scoret de første mål, hvilket bringer noget trøst frem hos godt halvdelen af publikummet i Fælled Parken, men nogle enkelte tåber vælger at kaste med flasker mod storskærmen, hvilket får Master Fatman og Annette Heick til at gøre opmærksom på, at festen bliver lukket, hvis det fortsætter.

Anden halvleg fløjtes i gang og danskerne sidder pludseligt på alt spillet, hvilket resulterer i yderligere to scoringer og Fælled Parken er på kogepunktet, da vi pludselig øjner chancen for at spille lige op eller vinde over svenskerne.

Pludseligt laver Christian Poulsen for mig at se en svinestreg, der resulterer i rødt kort og overfald på dommeren og optræk til slåsmål i Fælled Parken lige bagved hvor jeg stod placeret, hvor danskere overfalder svenskere.

fodboldfjols.jpg

Sådan noget er jeg som dansker bestemt ikke stolt over, da vi som broderfolk skal kunne have det hyggeligt sammen. Desværre er der bare nogle tåber, som vælger at ødelægge det for os andre…

Update:

Tabloidavisen Ekstra Bladet har, for at vise hvor lavt man kan lave noget, der minder om journalistisk arbejde, valgt at sætte en regulær heksejagt i gang for at finde ud af, hvor den pågældende tåbe fra Parken bor henne…

Reklamer

12 responses to “Skandalekamp

 1. Ja det var jo dumt af den ene tåbe… Men han skal nok fortryde det, Ekstrabladet er i den grad på sagen:

  http://ekstrabladet.dk/sport/landsholdsfodbold/article304857.ece

 2. @Anette: Har godt læst det og det viser bare hvor lavt EB vil gå…

 3. Ovenikøbet koster fjolset mig en ellers sikker oddset gevinst!

 4. @M-Alo: Jeg har læst mig til, at han bl.a. vil blive holdt økonomisk ansvarlig for mangelende indtægter i Parken. Om Danske Spil vil gøre det samme, vides endnu ikke…

 5. Har lige læst, at den unge mand er dansker, bosat i Sverige. Så kan broderlandene jo deles om ansvaret på det punkt! 🙂

 6. Det er heldigt at manden bor i Sverige, ellers ville jeg have foreslået en meget lang ferie og et meget seriøst overskæg.

 7. @Capc: Mon ikke svenskerne ikke vil have sig frabedt sig ansvaret omkring denne person?

  @JLo: Helt enig 😀

 8. helenlatifi

  Jamen gale danskere (Hodja, Pia K. and the gang)har vi jo så mange af i DK, så en til og fra, gør vel ik spor!

  Jeg har en lille surprise for jer: http://helenlatifi.wordpress.com/2007/06/04/endnu-en-dansk-kindersurprise/

  😉

 9. Jeg er næsten glad for, at jeg valgte film på en konkurrerende kanal i stedet for denne farce.
  Men midt i vores allesammens forargelse over verdens forfald skal vi nok lige huske på, at der findes værre ting i verden. TV2Radio havde for eksempel ryddet det meste af eftermiddagsfladen i går søndag for at hellige sig diskussionen af skandalekampen og dens følger. Det gav selvfølgelig en masse god musik ind imellem diskussionen, men alligevel…
  Der sker også andet i verden.

 10. @Conny: Kampen havde ellers hvad en spændende film kunne byde på lige indtil det sidste minuts tid: Action, op- og nedture, håb, tab og dramatik.

  Og selv Jørgen Leth ville kunne skrive et digt over kampen 😉

 11. Jeg er enig i action-betegnelsen. At nå fra 0-3 til 3-3, det må da være det bedste for en sportsudøver. Vi må krydse fingre for, at den motivation stadig er hos drengene til – er det onsdag.

 12. @Conny: Det er på onsdag aften, men desværre ovre på TV3…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s