Hvem sagde noget om hovedbeklædning?

I den netop afsluttede uge, valgte visse medlemmer ovre hos pianisterne at sige noget knap så heldigt om visse religiøse gruppers hovedbeklædning på en knap så heldig måde.

Bare for at bringe lidt konsensus ind i billedet, får I her et af chefen ovre hos pianisterne, som er fundet på myspace:

Reklamer

31 responses to “Hvem sagde noget om hovedbeklædning?

 1. Undskyld mig Maltesen, jeg troede ikke du ville falde så dybt – det der er jo typisk latterlig venstrefløjspropaganda. Forplumre debatten, det er noget i kan finde ud af.

 2. Henrik: Det kaldes ironi. Nu ved jeg ikke, hvad du mener med “I”, men venstrefløjen har jeg nu aldrig hørt til…

 3. jeg syns også, det var nogle dumme kommentarer, DF kom med, men jeg har heller aldrig brudt mig om den slags billeder… Syns, det er usagligt og stærkt uredeligt, og det lægger udelukkende op til blind mudderkastning og useriøs og ukonstruktiv debat…

 4. Eller udstille pianisternes menneskefjendske holdninger, som jeg mildest talt foragter…

 5. ja ja du gamle humoren er åbenbart ikke glemt på amager…
  tag billedert som det er og kig lidt i historiebøgerne det er ikke kun muslimer der går med hovedbeklædning det gjorde pedagoerne i 70erne osse

 6. @Taxatom: Eller yngre kvinder, som ikke nødvendigvis har noget at gøre med den muslimske hovedbeklædning at gøre…

 7. Maltesen – du har en syg definition af ironi. Og det mener jeg. At fremstille Pia Kjærsgård som KuKluxKlan medlem er intet andet end latterligt, det har intet med ironi at gøre. Så kan man være nok så uenig med de forskellige DFeres udtalelser om muslimer (jeg synes også de går langt langt over stregen) men det er da under lavmålet at falde i samme grøft selv. Iøvrigt er Pia K svjv slet ikke en del af denne sag?

  Det er mærkeligt som det er tilladt at svine højrefløjen til men hvis man tillader sig at kalde Frank Aaen for kommunist og gøre opmærksom på at hvad han har bedrevet af landsskadelig virksomhed i sine unge dage så får man jo nærmest bare besked om at holde kæft og at det iøvrigt er ligegyldige bagateller at en folketingspolitiker har støttet regimer der ønskede at nedlægge DK…

 8. @Henrik: Nu er det ikke mig, der har lavet billedet, hvilket også fremgår af, hvad jeg har skrevet. Prøv lige at læse teksten igen og slå koldt vand i blodet. Desuden har du faktisk ret omkring Frank Aaen, men det er du måske ligeglad med??
  Lavmålet har pianisterne selv defineret for længe siden og der er så hulens langt derned, at kun den yderste venstrefløj kan gøre dem kunsten efter…

 9. Maltesen – det er da 120% ligegyldigt hvem der har lavet billedet, det er DIG der viser det på DIN blog. Så ka du bruge enhver tænkelig undskyldning – du bringer det videre og det er ikke med en negativ omtale eller med afstandtagen fra det.

  Og uanset om det er rigtigt eller ej med Frank Aaen så missede du vist pointen med den kommentar.

 10. @Henrik: Jeg linker bare til billedet for at få noget ræson i det, som Pia og Co fyrer af. Hvorfor jeg skulle tage afstand til det eller omtale det negativt, giver bestemt ingen logisk mening i forhold til jeg skriver.
  Hvad mener du med, at jeg missede nogen pointe ang. Frank Aaen? Jeg bryder mig bestemt heller ikke om det han står for – lige så meget som jeg bryder mig om pianisterne.
  En klog fyr sagde engang, at den politiske IQ falder jo længere ud på fløjene man kommmer…

 11. Maltesen – jeg gentager lige mig selv: “det er DIG der viser det på DIN blog”. Du skriver intet der kan antyde at du IKKE “holder med” den holdning der udtrykkes med billedet. Det er problemet.

  Og pointen har intet at gøre med om det er sandt eller ej mht. Frank Aaen. Pointen er at det i DK er generelt iorden at svine højrefløjen til mens venstrefløjen er mere eller mindre fredet i den offentlige debat.

 12. @ Henrik: Her må jeg lige bakke Maltesen op igen. Så vidt jeg kan se, er det dig der ikke forstår at læse mellem linierne. Har du helt mistet din humoristiske sans når det drejer sig om politisk sprængfarlige emner?

 13. M-alo: Nej, men jeg har mistet min respekt for at Maltesen brokker sig over at han føler sig uretfærdigt behandlet af højrefløjsbloggerne når han selv falder så dybt som det her. Det har vist ikke så meget med politisk humor at gøre.

 14. Med alle de kompromitterende historier, der efterhånden dukker op om venstrefløjens reaktionære (for)tid – senest i Peter Øvig Knudsens bog – er der da ikke noget at sige til at de har behov for at kaste med mudder for at aflede opmærksomheden og skabe en illusion af selvrespekt 😀

 15. @Henrik: Der er vist et eller du har misforstået. Jeg har aldrig følt mig uretfærdigt behandlet af rendestensbloggerne på den yderste højrefløj, men de må tage de tæsk der følger med, når man som de skærer muslimerne over én kam og har kun ønsket om at tilsvinde muslimerne på den groveste måde, når de vælger vælger at skrive i en åbent univers som wordpress.com.

  @NikolajFR: Hvilken venstrefløj hentyder du til?

 16. Henrik Stidsen: Hvor total humorforladt kan man vær og hvor knastør må man have love til at være? Manden smider et KKK billede af hauptsturmführer Pia “Göring” Kjærsgaard og straks kommer der latterlige kommentarer om at det er usmageligt. Fuck jeg er træt af pladderhumanister. Det er gas, i kan sgu tage det. Hvor totalt latterlig pernittengryn agtig må man have lov til at være?

  Og iøvrigt, hende tørklade mujahedineren osmaa all bin laden eller hvad hun nu hed, hun skal sgu da bare smide det lortetørklæde eller pisse ud af folketinget. Hvad ligner det at rende rundt med beduin outfit i DK? Træt at at se slavefolket (muslimerne) rende rundt og give alle skylden for deres selvforskyldte problemer. De er selv skyld i at de er uden arbejde, ikke kan læse dansk og i det hele taget har jeg svært ved at se hvorfor de er her i landet når de dybest set ikke ønsker at være her. Op til mig, så var de smidt hjem for lang tid siden til lahore, karachi, bagdad eller hvilket hul de nu er dukket op fra.

 17. @Maltesen: Virvaret af underlige socialistiske og kommunistiske grupperinger, hvoraf enkelte i dag er havnet hos sosserne, mens de fleste stadig befinder sig på den mørke venstrefløj (ok, ja, så er der lige et styk der har forvildet sig over hos Venstre).

 18. NikolajFR – nej det må være sådan noget der gør det ja…

  Maltesen – jeg syns da nok du har brokket dig over dem ved flere tilfælde…

  Jack – Hvis der er noget der er humorforladt så er det da billeder som det Maltesen har vist frem her. Det er da noget af det mest åndsvage at finde på.

 19. Kan være at sådan et billede er usagligt. Men det er i hvert fald ikke mere usagligt end Pia Kjærsgaard selv.

  Her til aften var Pia Kjærsgaard (PK) i studiet i P1 Orientering sammen med Søren Søndergaard fra Enhedslisten. Emnet var filmen ‘AFR’.

  1) I filmen bliver der misbrugt et citat, som Pia Kjærsgaard fra fremkommet fremkommet med i anledning af mordet på den hollandske politiker Pim Fortuyn.

  2) Pia Kjærsgaard forsøger at kæde mordet på Pim Fortuyn sammen med islamisk fundamentalisme, selv om det var en dyreværnsaktivist, som dræbte ham.

  3) Da Pim Fortuyn blev myrdet beskyldte Pia K. bl.a. Jann Sjursen for at oppiske en stemning (underforstået: som kunne lede til mordet på hende). En åbenlys usaglig og stærkt urimelig beskyldning.

  Problemet for Pia K var (og er) selvfølgelig at DF har markeret sig stærkt på dyrevelfærd – ofte på en stærkt usaglig måde, og at hendes beskyldninger derfor let kunne blive en boomerang. Samtidig husker folk også mordet på Theo Van Gogh og på den måde kan Pia K slippe af sted med sin løgn.

 20. Ja, hvem sagde egentlig noget om hovedbeklædning?

  :mrgreen:

 21. Pia’s hovedbeklædning, findes der mange versioner af…

 22. Ja, hvem sagde egentlig noget om hovedbeklædning?

 23. @NikolajFR: Sådan skal det tørklæde bindes 😉

 24. Nu er definitionen på ironi jo, at man siger det direkte modsatte af hvad man mener, men på en så overdrevet måde at folk kan tænke sig til ens reelle holdning.

  Kan vi deraf udlede at hr. Maltheses faktisk mener, at Pia Kjærsgaard er repræsentant for en undertrykt minoritet, som alle gode kræfter bør kæmpe for får mere indflydelse?

  Eller er er tale om at hr. Malthesen har givet efter for den indre svinehund, har postet et billede der ligner hvad hans personlige fordomme dikterer DF´ere skal ligne, og nu prøver at dække sig ind under en dårlig undskyldning om at det var “ironi”?

  Personligt vil jeg gætte på det sidste, da hr. Malthesen ikke lader til at forstå en hat af, hvad ord som ironi faktisk betyder. Heller ikke konsensus. Det betyder ikke at man kaster med mudder når den anden part kaster med mudder. Det betyder at man sætter sig ned, snakker afslappet sammen, og bliver enige om tingene.

  Mig bekendt har viderebringning af stærkt defamerende smædebilleder af folk man er uenige med endnu ikke nogen steder i verden hjulpet til at danne et konsensus.

  Nå ja, medmindre man gør det som led i en kampagne for at marginalsere en forfulgt minoritet yderligere. Eksempler fra 30ernes Tyskland ligger lige for.

  MvH

  Henrik

 25. @Henrik Krog: Mener du så, at Morten Messegerschmidt, Søren Krarup og Mogens Kamre ligefrem har opført sig eksemplarisk inden for den sidste uges tid og lidt til? Eller vil du give mig ret i, at det er dem selv, som har skudt efter muslimerne – endnu engang?
  Jeg har ikke givet efter nogen indre svinehund, da det er DF’erne selv som lufter fordommene mod en etnisk og religiøs minoritet i Danmark. Og så vidt vides er det straffebart at udøve racisme mod en minoritet, hvad enten det drejer sig en religiøs eller etnisk minoritet. Og hvis de ikke kan tåle, at der kommer en modreaktion på det de siger og gør, er de da godt naive…
  Og så prøv lige at læse, hvordan mit navn bliver skrevet…
  Hvad enten man bryder sig om DF eller ej, kan de næppe sammenlignes med jødernes forfølgelse op til 2. Verdenskrig. DF er et parti, som lever på racisme og fordomme om visse etniske og religiøse grupperinger i landet.

 26. Henrik Krog

  Hej Malthesen

  >Jeg har ikke givet efter nogen indre svinehund, da det er DF’erne selv som
  >lufter fordommene mod en etnisk og religiøs minoritet i Danmark.

  Så så længe man forfølger den rigtige type mennesker, så er det i orden?

  >Og så vidt vides er det straffebart at udøve racisme mod en minoritet, hvad
  >enten det drejer sig en religiøs eller etnisk minoritet.

  Igen har du problemer med definitionerne.
  1) Racisme drejer sig udelukkende om racer, ikke religioner eller etniciteter
  2) Racisme har absolut intet at gøre med om man angriber en majoritet eller minoritet

  Det, der er strafbart er at “true, forhåne eller nedværdige” folk på baggrund af deres “race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering”.

  Krarup har udtalt sig om det muslimske tørklæde som totalitært symbol, ikke om muslimer.

  Messerschmidt har udtalt sig om islams effekt på personer og samfund hvis islam lægges til grund for alt, ikke om personerne selv.

  Mogens Camre har udtalt sig om at folk der vælger at bære tørklædet fordi islam forlanger det har brug for psykiatrisk behandling. Her kan der være noget at komme efter, men nu har manden trukket udtalelsen tilbage og undskyldt.

  >Og hvis de ikke kan tåle, at der kommer en modreaktion på det de siger og
  >gør, er de da godt naive…

  Umiddelbart vil jeg tro, at de er pænt ligeglade med dine skriverier – i forhold til hvad Pia Kjærsgaard før har været udsat for er dit at regne som en barnlig omgang pruttelyde. Se eventuelt Geoffrey Cains bog “Ondskabens Ikon”. Jeg var mildt irriteret over den forfølgelse der finder sted af DF indtil jeg læste bogen. Efter de første 10-15 sider var jeg lamslået over omfanget og primitiviteten, og efter 30 sider skammede jeg mig decideret over en god del af de karrikaturtegnere vi har her til lands.

  >Hvad enten man bryder sig om DF eller ej, kan de næppe sammenlignes
  >med jødernes forfølgelse op til 2. Verdenskrig.

  Fordømmelse og smædeskriverier i en samlet presse, udstilling som dumme, primitive og umenneskelige (ofte direkte som dyr), forfølgelse i uddannelsesinstitutionerne, fysiske overfald osv finder allerede sted. Det eneste vi mangler er love vedtaget i Folketinget for at diskriminere mod dem, og oprettelsen af koncentrationslejre.

  >DF er et parti, som lever på racisme og fordomme om visse etniske og
  >religiøse grupperinger i landet.

  Beskyldningen om racisme er noget sludder, og fordomme er per definition en dom man afsiger før man kender noget til en given ting. Det har sikkert engang været tilfældet, men påvis endelig hvilke DF-påstande der har vist sig ikke at holde vand.

  MvH

  Henrik

  PS. Undskyld mht stavningen af dit efternavn. Hvis det kan trøste dig stavede jeg også mit eget fornavn forkert 🙂

 27. Hvad med Søren Krarups udtagelser om, at “AIDS er Guds straf til homoseksuelle” – det vil i så fald betegnes som racisme ud fra det, du skriver…

 28. Øh Maltesen, han skrev jo netop at racisme handler om race og intet andet. Det du citerer kan til nød falde under det man kalder racisme paragraffen og som dækker generelt for mindretal.

 29. @IHenrik: Ikke ud fra, hvad straffelovens § 266 b, som også er kendt under racismeparagraffen, siger. Den er faktisk yderst klar i mælet på det område. Og som det står beskrevet, kan Søren Krarup blive straffet for sin udtagelse…

 30. Hehe et sjovt billede Maltesen 😀

 31. @Güla Kocbay: Tak, så skal du bare læse, hvad “Hodja” mente om den sag…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s