Glædelig Påske

Glæde Påske til jer alle derude, da Herren Jesus er opstanden.

Reklamer

11 responses to “Glædelig Påske

 1. Ja, han er sandelig opstanden.

  Glædelig Påske, Maltesen.

 2. Lone i marsken

  Ja han er sandelig opstanden – og om lidt skal vi synge “Stat op min sjæl i morgengry, lad al din sorg og frygt nu fly. Lad al din smerte blive borte, thi her er nyt fra dødens porte. O salig påskemorgenstund, med guld i mund.”
  Glædelig påske Maltesen!

 3. Og glædelig påske til dig :O)

 4. Go påskedag Maltesen! 🙂

 5. Glædelig opstandelsesfest, Jørgen!

  🙂

 6. Michael S.

  Hvad med at efterleve Hans ord…hykler!

 7. @Michael S.: En nærmere forklaring, tak?

 8. Jeg kan simpelthen fatte, at folk som dig og andre “debattører” of the same ilk her på bloggen kan forvrænge et enkelt budskab om fred og fordragelighed til ukendelighed.

  Du benytter enhver chance til at promovere din selvfedme på blandt andet Hodja og er endt i den direkte modsatte grøft i forhold til Jesu budskab!

  Hvordan kan med sindsro dømme andre mennesker og kalde dem for det værste, når det bud man påstår at følge rent ud sagt befaler een til det modsatte?

  Du er IKKE kristen men derimod en run of the mill socialdemokrat med en pseudo-åndelig dimension som middel til at dunke andre oven i hovedet.

  Forklar mig hvordan du kan udtale dig så dømmende om andre ud fra disse to skriftsteder…

  Mattæus 7:1

  Lukas 6:37

  Hvis du er et “ufuldkomment” menneske sagt med Jesu ord…så burde du måske tage tråden op og forbedre dine chancer for en billet til Hans rige…istedet for at blive arving til Jorden!

 9. Alt andet er hykleri…men hvem kan forklare en “frelst” om det når han kun har splinten i sin broders øje som udgangspunkt?

 10. @Michael S.: Som det er sagt før: Tag debatten om ‘Hodja’ på ‘Hodjas’ ‘blog’. Hvordan skulle jeg være socialdemokrat, når jeg ikke engang stemmer på dem og ikke kan stå inde for deres politik?
  Tilgengæld kan det more mig, at du og dine ligesindede kan gøre jer til talsmænd for, hvad andre må/ikke-må, mens vi andre åbenbart ikke må efter jeres mening. Det er ægte hykleri af værste skuffe.

 11. Og så er det vist ikke op til dig eller nogen anden at afgøre, hvem der er kristen eller ej.
  Politik og religion er to vidt forskellige ting. Og jeg kender kristne som stemmer på alt lige fra SF til Venstre, mens jeg ikke kender nogen kristne som stemmer på de to yderligående partier i Folketinget, Enhedslisten og DF…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s