Dræb en autonom

Selvom virkeligheden har det med at overgå fantasien fra tid til anden i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset, har fantasien stadig et frirum på nettet, hvor der stadig gives order to go til at rydde huset for autonome. Dog ikke på samme spektakulære måde som i går, der er en Hollywood-film værdig. Her er det meningen, at de skal dræbes, når man får det at vide. Og så bliver man en rigtig stand-up guy hos P.I.S. og John Smith.

Så, hvis du er klar, så er der hermed givet givet order to go

Reklamer

19 responses to “Dræb en autonom

 1. Ah, dejligt med et spil hvor man får mulighed for at komme af med nogle af sine mange frustationer imod de forrykte aktivister. Jeg blev helt skydegal 🙂

 2. Aaaah, gode gamle John Smidt. Det spil er jo mere aktuelt end nogensinde! Tak for det 🙂

 3. @Torben: Jeg vil nu ikke længere kalde dem aktivister, men terrorister.

  @Ricco: Selv tak. Det er godt med en klassiker fra tid til anden 🙂

 4. Jeg spillede dette spil flittigt for et par år siden, men det er da bestemt på tide at komme i træning igen – det er jo nok ikke slut med ballade på Nørrebro, desværre :o(

  /Leif

 5. Det kommer an på, om politiet har fået fat i de fleste bøller…

 6. tøsen nb!

  er det her en fucking jydeside eller noget andet provins pis? tror i alle på nørrebro elsker at få gaderne brændt af… det betyder så ikke at der mangler sympati for ungeren fra min og mange andres side. meget inskrænket indgangsvinkel i for luftet her. fundet tilfældigt i et forsøg på at finde teksten på den amerikanske national sang. slap af m nazi pis, ik….

 7. @Tøsen: Ved du hvad ironi er?

 8. “tøsen nb” er jo et glimrende eksempel på, hvad det handler om: Næsten intet sprog – konsekvent brug af “fucking”, “nazi” osv. Og elendig stavning. En ting er sikkert: Det er nemt at få alle sine fordomme om rendestenens befolkning bekræftet, så længe der findes elementer som “tøsen nb”.

 9. @ersted: Og så passer det måske fint med mit seneste indlæg, hvor en fremtidsforsker giver en forklaring på, hvorfor yngre mennesker opfører sig, som de gør…

 10. Hvor er i dog modbydelige at høre på. Tror i at i tilhøre en såkaldt overklasse og at i er Danmarks lyse fremtid? Hva gør jer så hellige? I er langt ude i skoven når i mener at ungdomshusets sympatisører taler grimt og ikke kan stave. I glemmer også at det måske ikke ligefrem er en 13-årig pige med lyserødt hår og pircinger i hele fjæset der kender den rigtige situation. Det er ligepræcis jeres holdninger der skaber de frustrationer som jo skal ud. Der er mange der ikke vil finde sig i at blive kontrolleret og bestemt over, det er særlig naturligt i teenage årene at stille spørgsmål ved deet de voksne siger. Når man så går til demonstration for at melde ud om sine holdninger og forsvare hvad man står for møder man massevis af kampklædte betjente som altså skal holde øje med demonstranterne. Det skaber lidt dårlig stemning at få at vide hvad man skal og ikke skal når en stor del af den sag man kæmper for nemlig er at man ikke vil finde sig i autoriteter. At være autonom er at man vil være sin egen herre og ikke finder sig i at andre skal bestemme over en, og er det et eller andet sted ikke det VKO regeringens politik går ud på? At en hver mand er sin egen lykkes smed, hvorfor bliver man så sorteret fra når man vælger for sig selv? Jeg håber i for fremtiden er bevidste om hva der ligger i udsagnet ‘Politi, kontrol, skaber mere vold’. Ellers er en hurtig opsumering her, 1. Politiet er ligeså villige til at slås som de autonome, 2. møder poltitiet kun op med et par patruljevogne og holder sig lidt på afstand, dog ikke længere væk end at de kan holde opsyn med demonstrationen vil volden stoppe. Nummer to er jo egentlig den rigtige løsning idet at politiet ville passe deres arbejde som man kunne forvente af dem og der ville ikke blive kastet med brosten for nu blev der fremvist bare en smule respekt for DET DANSKE RIGES GRUNDLOV SOM HØJT OG UDTRYKKELIGT GIVER OS RET TIL AT FORSAMLE OS OG YTRE OS OM VORES MENINGER. Kritik er jo en positiv ting idet det skaber muligheder for at ændre på ting man muligvis ikke var opmærksom på, ofte er det kritikken udefra der er den bedste da dette er et helt fremmed perspektiv og derfor en ekstra vinkel.

  Og som der blev skrevet i et åbent brev til politimesteren (tror jeg nok er ikke helt sikker), kan man ikke forlange at forældre holder styr på hvad deres børn går og laver når politimesteren ikke kan holde styr på hvad betjentene foretager sig. Eller sagerne om politivold er måske blevet overhørt? Nej i støtter garenteret politiet når de tæsker løs på folk, lur mig om ikke i fryder jer over at se ‘alt snavset blive sat lidt på plads’.

  Jeg skammer over den tilsyneladende størstedel af befolkningen der er så blindet af forbrug og pis og papir at de er blinde overfor virkeligheden. Nogle af vores regeringsmedlemmer har aktier i A. P. Møller og Mærsk som som personligt har bakket op om krigen i Irak, meningsmålinger har vist at danskerne selv vil have soldaterne hjem, men vores regering bestemmer jo for os og lader man Mærsk få sin vilje kan han tjene flere penge, og så får de selv flere penge ud af deres aktier og så er vores land ikke korrupt nej. Men i er sgu sikkert en flok ignorante nationalister der tror at danmark er guds land og hva ved jeg. Først karikatur tegninger og nu den dårlige håndtering af sagen omkring ungdomshuset (og megetg snart også Christiania), DK er ikke populært ude i den store verden.

  Alt ovenstående er min personlige mening og udelukkende min opfattelse af virkeligheden og de beginheder der finder sted hver dag omkring os.

  Det sørgelige er bare at der garanteret ikke er nogen af jer fanger det mindste af hvad min indlæg går ud på

 11. Nå jo, som en del at den lovgivning omkring terror skal alle dataudbydere gemme alle informationer om deres kunder og dette behover politiet ingen kendelse for at få tilgængelighed til. Jeg bliver paranoid ved tanken om at alt hva jeg foretage i et vidst omfang kan overvåges. Jeg føler mig ikke når jeg ikke kan vælge mit eget liv og der skal være konstant mulighed for at se hva jeg har gang i. Sagen er bare at der er flere der bliver slået ihjel af deres ægtefæller eller bedste venner end der er mennesker der bliver slået ihjel i forbindelse med terror, så hva med at hyre en privatdetektiv til at lure konen/kæresten af, der er trods alt større sandsynlighed for hun dolker jer mens i læser det her end at et fly skulle styrte ned hvor, på rådhuspladsen?

  Igen blot min personlig mening.

 12. Den meget udbredte brug af begrebet nazi eller nazist bliver brugt om personer der er utroligt nationalsocialistiske så det er vel op til den ‘tilpassede’ del af befolkningen og specielt vores regering hvor ofte de alternative unge skal bruge ordet, eller er det mig der er helt galt på den? Desuden ændrer vores sprogbrug sig konstant og jeg vil i det hele taget godt se jer finde en person mellem 10-30 år der ikke siger fuck, idet mindste ikke når først de bliver vrede over noget. Lever i på Morten Korch drømmen eller hva er der med jer, tror i virkelig at i er en elite og at verdens fremtid ligger i jeres hænder?

  Alting lever et liv, det gør i og jeg og det gør vores race også. Vores races, og ved brugen af ordet race mener jeg den menneskelige race(gul,blå,rød, brun, hvid, what the fuck (første gang jeg bruger ordet fuck som del af en sætning hvor jeg ikke forklarer brugen af det……..)) lever også et liv hvor den udvikler sig og bliver ældre. Verden idag er 12-14 års stadiet, vi ved bedre end de andre, der er ingen grænser for hvad vi kan klare, vi slår da bare lidt på de onde, deet enkelte individ begynder først at blive virkelig opmærksom på følelser og konsekvenser i sine senere teenage år men begynder i denne alder så småt at lære at der også kan være en negativ side af tingene.

 13. Den meget udbredte brug af begrebet nazi eller nazist bliver brugt om personer der er utroligt nationalsocialistiske så det er vel op til den ‘tilpassede’ del af befolkningen og specielt vores regering hvor ofte de alternative unge skal bruge ordet, eller er det mig der er helt galt på den? Desuden ændrer vores sprogbrug sig konstant og jeg vil i det hele taget godt se jer finde en person mellem 10-30 år der ikke siger fuck, idet mindste ikke når først de bliver vrede over noget. Lever i på Morten Korch drømmen eller hva er der med jer, tror i virkelig at i er en elite og at verdens fremtid ligger i jeres hænder? Hva er det for noget hø der står i den fine artikel om at de unge har holdt Nørrebro i et jerngreb, det er da politiet der har holdt Nørrebro i et jerngreb, men i har garanteret ingen idé om hva der sker i virkeligheden, i tænder bare for fjernsynet og får det indtryk af verdenen som nyheder giver jer (hva var det nu for noget med at ham der fra regeringen havde skrevet et brev til tv2 om at de ikke dækkede ordentligt eller hvordan det nu var, endu et tydeligt tegn på at den ‘frie’ presse bliver styret af regeringen. I burde prøve at debatere lidt på modkraft.dk’s debatforum, der vil i møde mange nye indfaldsvinkler og politiske orienteringer, både for og imod vold, for og imod ungdomshuset, debat om de fleste store politiske beslutninger, hvor venstrefløjen vil hen osv., det er dog primært socialistiske og humanistiske (for guds skyld ikke det samme) individer der findes derinde, men stave kan de, og tæve jer med argumenter i slet ikke kan stave til er hvad de vil gøre.

  Alting lever et liv, det gør i og jeg og det gør vores race også. Vores races, og ved brugen af ordet race mener jeg den menneskelige race(gul,blå,rød, brun, hvid, what the fuck (første gang jeg bruger ordet fuck som del af en sætning hvor jeg ikke forklarer brugen af det……..)) lever også et liv hvor den udvikler sig og bliver ældre. Verden idag er 12-14 års stadiet, vi ved bedre end de andre, der er ingen grænser for hvad vi kan klare, vi slår da bare lidt på de onde, deet enkelte individ begynder først at blive virkelig opmærksom på følelser og konsekvenser i sine senere teenage år men begynder i denne alder så småt at lære at der også kan være en negativ side af tingene.

 14. @Henrik: Du mangler hvis noget humor i dit liv…

 15. Har skam masser af humor i mit liv, men jeg ser ikke det humoristiske i din kommentar eller at der sidder en flok tumper og drikker kaffe mens de venter på at dø af sars og fugleinfluenza, jeg kan derimod godt se det humoristiske i ar politigården i Aalborg eller hvor det nu var er blevet sat til salg og forventes ryddet inden 1. maj. Men hva har det her i det hele taget med humor at gøre?

 16. og jeg har prøvet spillet, det er ikke en gang godt. Desuden er spillet da vidst lidt en opfordring til at slå ‘skraldet’ ihjel, sjovt man ikke kan bruge terrorlovgivning i dette tilfælde for det her spil har jo ingen ond hensigt hvor imod en folder eller pjece kan true landets sikkerhed……

 17. henrik har ret man burde også lave et spil der heder nak alle kapitalist svinene der kun tænker på at bliver rigerere og rigere i den typer der får mig til at kaste op

 18. @Autonom: Prøv at få noget humor ind i dit liv…

 19. @Henrik

  Du er en typisk solformørket autonom der ikke kan se at jeres indstilling til tingene ikke hører hjemme i Danmark. I skulle flytte ud på en øde ø hvor I kan opføre jer som I vil – som den flok huleboere I er. Der skal I ikke betale skat og der er ikke nogen der holder øje med om I opfører jer ordentlig – men så er det ikke sjovt mere vel?

  Hvad var der lige der skete i nat efter en autonomfest hvor politiet var passive? Dit ævl om at politivold avler mere vold er da skudt helt forbi. Der blev smadret biler, forretninger blev røvet og inventar brændt af. Det er måske derfor at I ikke har den højeste stjerne hos os almindelige borgere der sagtens kan finde ud af at respektere andre mennesker og deres ejendom. Får lyst til at tæve alle autonome jeg møder efter sådan en opførsel, men så langt synker jeg nok ikke – desværre.
  Hvis der ikke er nogen til at betale skat og gå på arbejde, hvem skulle så betale jeres ungdomshus, oprydning efter jeres “fester”, betale jeres hospitalsregning når politiet udøver vold mod jer?

  Voks nu op og smag verden. Jeres indstilling er som du selv siger ligesom en forvirret teenager der ikke ved hvad hun skal gøre af sig selv. Derfor søger hun fællesskabet hos ligesindede der også er ude af balance.

  Håber politiet får beføjelser til at bruge gummikugler og vandkanon næste gang I skal holde fest!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s