Forældre, hvad sker der for jer?

Måske er det bare mig, fordi jeg ikke selv har nogen børn. Men, jeg har efterhånden svært ved at forstår de argumenter, som forældrene til de unge i Ungdomshuset kommer med midt i den ophedede debat om dets bestående eller ej. Foreningen, Forældre mod Politibrutalitet, vil nu have politiet til at advare brugerne om, at politiet nu kommer og ryder hele bulen.

For det første glemmer både foreningen og de unge, hvis de gange, hvor de unge selv har overdynget politiet med brosten, ølflasker og molotovcoktails, bl.a. ved den sidste demostration 16. december 2006, hvor Nørrebro lignede noget fra en slagmark. For det andet kunne forældrene, hvis de vel og mærke er tager deres opgave som forældre seriøst, holde deres børn væk fra Ungdomshuset. Det er hverken samfundets eller politets opgave at lege pædagoer.

Og for at tage det helt fra starten, har de unge ligefrem selv inviteret til dette, da de åbenbaret mener, at de skal have alt forærene og de ikke skal betale til den samlede kasse, når det gælder el og gas. På den måde har de bygget en gæld op af en hvis størrelse, hvilket en normalt fungerende borger i det danske samfund ikke vil kunne slippe væk med.

Kære forældre, hvis I læser denne blog. Jeg har hverken den dybe sympati med unge, som ikke vil indordne sig under samfundets normer og dermed bidrage til fællesskabet, ligesom jeg mener at det ikke er samundets opgave at stille et nyt Ungdomshus til rådighed til de unge på Stevnsgade, når det er lovet væk til at gruppe af personer, som har nogle behov, der kræver en hvis form for pleje og omsorg. Der må de unge selv punge ud, hvis fonden Jagtvej 69 trækker sig. Samtidig bør de unge få et basalt kursus i, hvordan man begår sig i samfundet.

Reklamer

6 responses to “Forældre, hvad sker der for jer?

  1. Det er helt grotesk, at forældrene vil sikre sig ved et advis om politiets rydning af Ungdomshuset, fordi de vanartede unger ikke vil forlade stedet, som der er dom for, samtidigt med at man ved selvsyn har kunnet konstatere, at de samme vanarrtede ikke undser sig for at kvæste både politifolk, naboer og forretningsdrivende i området, alvorligt.

    De forældre må ha’ jord i hovedet, de kan ihvertfald ikke komme ind under begrebet ‘normale mennesker’.:-(

  2. @GitteC: Det skal jeg lade være usagt, men det er nu ikke normalt, at politiet advisrer inden en politiopgave. Desuden er politiet heller ikke specielt interesseret i, at der bliver opbygget et forsvar fra de unges side.

  3. Det er vel et meget godt eksempel på hvad jeg vil betegne som tendenser mod en socialdemokratisk babysitterstat – og det på trods at VCO-regering og højredrejning. Forældrene bliver ganske vist ikke frataget deres rettigheder. Tværtimod kræver de at staten leger barnepige.

  4. @Feldbech: Hvilket er en uhyggelig tendens som har været undervejs i mange år. Forældrene glemmer der er noget som hedder pligter, når man får børn…

  5. Sikken kondom-reklame… 😉

  6. @Lars: Måske skulle jeg sikre mig patent på den 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s