Tag dig sammen, Moses

Den gode Moses Hansen, som de fleste kender i forbindelse med Sex- og Erotikmesserne i bl.a. KB-Hallen ude på Frederiksberg, må nu siges at være uden for pædagorisk rækkevide, når han sammenligner Ungdomshuset‘s beboere med dæmoner, som er blevet sat til at hærge København og vil derfor bede foran Chistiansborg hver dag til og med den 15. december for at få bugt med de såkaldte dæmoner.

Jeg ved ikke helt, hvad der er gået galt for Moses Hansen, men dæmoner er Huset’s beboere næppe…

Reklamer

3 responses to “Tag dig sammen, Moses

 1. Nikolaj F. R.

  Alt efter kirkelig observans kan man vel diskutere, hvem der er mest “dæmoniske” – de unge eller Faderhuset 😉

  Mon ikke debatten er bedst tjent med at droppe de svulstige begreber og blot bede de unge voldsmænd og-kvinder respektere ejendomsretten og retssamfundet?

 2. Desværre ser det ud til, at Moses Hansen mener det konkret i forhold til at ‘bare’ dæmonisere de unge, som nogle medier har gjort det det sidste stykke tid?

  Nu er der jo ingen dømte, så det er måske ikke på sin plads at kalde de unge voldsmænd- og kvinder 😉 – respekten kan ses på flere planer, hvor kommunen er gået bag ryggen på de unge og solgt Huset uden deres samtykke.

 3. Jeg vil nu mene, at Moses Hansen selv har en lighed med Ungdomshusets beboere og her tænker jeg ikke på dæmon-delen, men mere i form af, at både Moses Hansen og Ungdomshusets beboere er helt uden for pædagogisk rækkevidde.

  Efter at Moses Hansen for et par år siden meldte ud i en Big Brother udsendelse, at han skam havde eksperimenteret med pædofili, kan jeg under alle omstændigheder ikke tage ham seriøst på nogen som helst måde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s