Inspirationsdag

I går, lørdag, var jeg til møde det meste af dagen i Bethesda med Nick Pollard, en engelsk evangalist og prædikant i forbindelse med nogle arrangementer, som skal afholdes i København i det kommende år under navnet Fodspor 2007.

Selve programmet var skruet sammen som en inspirationsdag for dem, der gerne ville være med til arbejdet, når selve arrangementet som sagt løber af stablen i marts måned forskellige steder i og omkring hovedstaden og var tænkt som et værktøj for deltagerne til, hvordan man både snakke og lytter til dem, der gerne vil vide mere om kristendommen.

Om aftenen var der så både en prædken med Nick Pollard, lovsang og mulighed for bø, (både alene og forbøn). Arrangementet sluttet omkring kl. 23.
Dem, der gerne vil vide mere om Nick Pollard og arrangementet i det kommende år, kan jeg kun anbefale at købe hans bog “Ikke så svært”, der kan bruges til inspiration.

Og selvfølgelig skal Nikolaj, som havde tjansen med at oversætte, hvad Nick Pollard sagde, fra engelsk til dansk, også en have en hånd med på vejen…

Reklamer

2 responses to “Inspirationsdag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s