Rødt kort til DFU?

Rødt kort
Ovre hos DFU har man åbenbart en underlig form for humor, at man på alle måder må tilsvine andre religioner og specielt Islam. Det har fået alle andre end lige ungdompartiets formand, Kenneth Kristensen, til at reagere usædvanligt skarpt over for denne respektløse mangel på respekt for landets næststørste religion. Selve videoen er filmet af kunstergruppen Defending Denmark, som efter alverdens postyr, har valgt at fjerne optagelserne fra Nettet.

For at gøre opmærksom på det dumsmarte fra DFU’s side, opfordrer jeg alle til at sende et rødt kort til DFU. Adressen er:

Dansk Folkepartis Ungdom
Postboks 2297
1025 København K.

Reklamer

10 responses to “Rødt kort til DFU?

 1. Ja, lad det er forbudt at gøre sjove/dumme ting til fester og under påvirkning af alkohol! Fy skamme!

 2. Det er i hvert fald helt ufattelig tydeligt, at både DF og DFU ikke fatter noget som helst omkring begrebet ytringsfrihed (hverken på de interne linier eller i forhold til verdenen udenfor).

  DFU forstår ikke, at ytringsfrihed ikke ensbetydende med, at man skal fornærme andre mennesker og ej heller deres religion. At vi har ytringsfrihed er også endsbetydende med, at vi har ytringspli og at man godt kan og skal tænke sig om, hvad man siger.

  DFU’s tiltag med at lave en nedladende og fornærmende video omkring Muhammed, viser desværre at disse mennesker har brug for at tiltrække sig opmærksomhed på den mest usmageligmåde, der findes: Nemlig ved at nedgøre andre.

  Hvad er det lige, at forskellen er på DFU og utilpassede børn, som driller, mopper og slår de mindre børn i skolegården? Ingen, for DFU tror at vejen frem i livet går gennem det at slå til og tale ned til andre fremfor selv at gå foran med indsats og et godt eksempel.

  Så kære DFU: Selvom at I er en ungdomsorganisation, er det okay at være voksen når det gælder det at behandle andre og omverdenen på en respektabel måde.

 3. Detsværre kommer der nok ikke den helt store reaktion fra Pia K’s side, da hun “bare” kalder tegningerne for “harmløse fjollerier, der kunne ske for enhver”

 4. Pingback: Godt tiltag fra Maltesen « Verdenen omkring mig

 5. Pingback: Rødt kort til DFU « Samfund & Politik

 6. hi .

  f’rst ville jeg bare lige komme med en kommentar.

  fy for fanden . ja DFU ungdom i skulle skamme jer det i har lavet er sgu for langt ude.

  ja i har godt nok ikke brugt jeres hovede .skulle bare lige af med min agression.

  n[r det kommer til alt saa er vi jo enes .

  med venlig hilsen mig

 7. @Angel: Men, selvom vi alle er en, undskylder det vel ikke den latente dumhed, som DFU har begået over for alverdens muslimer?

 8. Så kom dagen, hvor den famøse video er blevet fjernet fra YouTube…

 9. Pingback: Åbent brev til Defending Denmark « ::: Maltesen :::

 10. Pingback: Åbent brev til DFU « ::: Maltesen :::

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s