Værdifællesskab?

I denne weekend kom det så frem, at Regeringen i form af Venstre ser et værdifællesskab med støttepartiet Dansk Folkeparti, hvilket må give anledning til undren. Her tænker jeg ikke kun blandt oppisitionen, men også blandt medlemmerne af de to regeringspartier, Venstre og Konservative.

I følge Venstre selv, bygger deres udlænginge- og integrationspolitik på respekt for det enkelte menneske, hvilket fremgår af en artikel i Berlingske Tidende d. 22. september 2006, skrevet af Irene Simonsen. Tilgengæld er Dansk Folkeparti ikke ligefrem kendt for at have respekt for mennesker med en anden kulturrel baggrund, og specielt ikke med en muslimsk baggrund.

Regeringen i al almindelig og især Anders Fogh Rasmussen skylder befolkningen en ordentlig forsklaring på dette værdigfællesskab, som han mener, at Venstre og Dansk Folkeparti har til fælles. Jeg er helt sikker på, at mange af Venstres vælgere nok ikke ligefrem deler den holdning, mens Pia K. nok klapper i sine små hænder.

Hvis Anders Fogh Rasmussen ligefrem er så glad for Dansk Folkeparti, må han jo vise sig som en sand liberal og få gemmenført en fusion mellem hans eget parti og Dansk Folkeparti…

Reklamer

5 responses to “Værdifællesskab?

  1. Jeg troede faktisk også, at Venstre havde nogle mere humanistiske værdier end som så. Der kan man bare se.
    I den artikel, du henviser til i Berlingske, er jeg især vild med den afsluttende sætning: “Socialdemokraternes partiformand, Helle Thorning-Schmidt, sætter pris på regeringens ærlighed om bloksamarbejdet med DF.” Så er alt sagt.

  2. He, he. Så må vi andre bare håbe på, at hun udnytter den åbning…

  3. Pingback: Et politisk citat « ::: Maltesen :::

  4. Det var dråben. Farvel, Venstre.

  5. Bare du husker at stemme, og derved bruger din demokratiske stemme 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s