Byggevanvid

De fleste, som har set, hørt eller læst nyheder her til morgen, har sikkert hørt om, at Ritt Bjerregaardhar fået flertal for sit byggeri af boliger på Kløvermarken i Borgerrepræsentationen sammen med SF, Radikale og Venstre. Personligt har jeg intet imod, der bliver bygget bilige boliger til ganske almindelige mennesker med en ganske almindelige indkomst. Men, at ligge et byggeri lige der, hvor mange københavnere nyder frisk luft i selvskab med familien, hunden eller dyrker lidt sport i form af fodbold, stiller jeg mig undrende over for. Hvorfor i alverden ikke placere byggeriet ude i Ørestaden, hvor der i forvejen er placeret en masse prestigebyggeri i stedet for at bygge en mur af byggeri på en af de sidste grønne platter i landets hovedstad?

Opdate: Følgende er sendt til hhv. MetroXpress og Amager Bladet:

I forbindelse med vedtagelsen af Ritt Bjerregaards planer om at opføre et antal boliger på Kløvermarken i Borgerrepræsentationen, er nærdemokratiet åbenbart blevet sat helt ud af spil, da hverken de berørte klubber på Kløvermarken eller borgerne på Amager er blevet hørt om, hvad de mener om at opføre boliger hele vejen rundt om Kløvermarken. Personligt har jeg intet imod opførelsen af boliger, som kan betales af helt almindelige mennesker med en ganske almindelig indkomst. Men, jeg savner en klar forklaring på, hvorfor det lige skal ske der, hvor mange københavnere bruger et grønt åndehul som rekreativt område – det burde jo være i politikernes interesse, at flest mulige mennesker bruger tid på at dyrke noget idræt i disse tider, hvor mange døjer med overvægt. Jeg vil kraftigt opfordre de folkevalgte politikere til at overveje hele situationen igen og dermed finde nogle bedre egnede steder til opførsel af Ritts boligplaner – måske ude i Ørestaden?

Blandt de faste brugere af Kløvermarken, er der kun hovedrysten over for Overborgmesterens planer og derfor har de oprettet en hjemmeside, hvor man kan skrive under på et nej til dette byggevanvid…

Reklamer

4 responses to “Byggevanvid

  1. Jeg kender ikke så meget til sagen, men umiddelbart vil jeg give dig ret. Grønne områder er fantastiske! 🙂

  2. Nemlig, og derfor skal de ikke plastres til med bygninger, som kan opføres andre steder…

  3. Enig – det holder simpelthen ikke. Det kan heller ikke passe, at de berørte folk på Amager skal “betale” for Ritt Bjerregaards “stemme-bestikkeri” ved at lægge jord til.

  4. Problemet ligger også i, at der hverken er afholdt borgermøde eller andet, hvor der har været mulighed for at sige sin mening om tingene over for Overborgmesteren…

    Var der nogen der sagde demokratiunderskud?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s