Pia K. og den historiske pensel

Den vrede hjemmehjælper med skærebrænderstemmeen ovre fra det populistiske folkedanserparti er ikke bange af sig, når hun mener der er en “en rød tråd fra 11. september 2001 til krigene i Arganistan og Irak, Muhammedkrisen, Libanon-evakueringen i juli måned og politiets anholdelser i Vollsmose i sidste uge af blandt andet unge palæstinensere, der syslede med terrorplaner her i Odense…” Måske kræver det ligefrem, at man en utilfreds, snæversynet, populistisk dansker for at kunne se den røde tråd i det nævnte, for jeg kan ikke.

Tilgengæld kan jeg se en rød tråd mellem nazismens uhyggelige ansigt i 1930´ernes Europa og den radikalisering, som den yderste højrefløj, som vi i dag er vidner til, er garant for. Den finder jeg mere uhyggelig og skræmmende i forhold til nogle enkelte radikale grupper blandt nogle yderliggående muslimer. Og uanset, hvor meget Pia K. kæmper for det ved at smide de helt yderliggående medlemmer ud af partiet for at komme ind på den politiske midterfløj, så hører hendes parti nu engang til de grupper, som jeg frygter mere end noget andet.

Måske skulle man forære Pia K. et kursus i historie…

Reklamer

2 responses to “Pia K. og den historiske pensel

  1. Og du tror ikke at det ville være spild af penge? (At forære hende et historiekursus, altså!)

  2. Hehe, havde det under overvejelse, da jeg skrev indlægget set i lyset af, at hun støtter en regering som bekendt går ind for brugerbetaling 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s