Moral og dobbeltmoral

Alt imens kritiske bloggere i Iran bliver sendt i fængsel for at ytre sig kritisk over for styret i Iran, har landets præsident fundet sig en ny hobby – at blogge. Her har han fundet sig et sted, hvor han kan ytre sine kontroversielle meninger. Mens præsidenten har fundet sig et medie, der ikke vrænger næse af hans meninger, har styret dog ikke ændret synet på almindelige borgeres ret til ar ytre deres meninger om styret. Bloggen er dog i startfasen, hvor der kun er kommet et indlæg, hvor præsidenten efter sigende foræller om sin opværkst og, hvordan han allerede som barn foragtede USA. Desuden kan man stemme om, hvorledes USA er på vej til at starte en ny verdenskrig.

Havde det været en person, der anerkendte demokrati og, hvad der dertil hører, havde jeg budt vedkommende velkommen i blogverden, men ikke her.

Reklamer

2 responses to “Moral og dobbeltmoral

  1. hmm… Der er jeg uenig. Jeg vil gerne byde ham velkommen. Ikke at vi er åndsbrødre – slet ikke – men at kun ville acceptere demokrater er vel ikke demokratisk?
    Læs evt. denne glimrende tale!

    http://www.catholica.dk/fileadmin/1019/catholica.dk_1019-07.12.2004-Ole_Waever-Religion_sikkerhedspolitik_og_universitet.pdf#search=%22Ole%20w%C3%A6ver%20sikkerhedspolitik%20k%C3%B8benhavns%20universitet%22

  2. I princippet er vi enige – men jeg har umådelig svært ved at byde en præsident, der representerer et styre, som undertrykker sit folk på alle tænklige måder, velkommen i blogland. Men, nu hvor han er her, vil jeg gøre mit til at påvirke ham på hans blog ved at opfordre til demokrati, frihed til at tro og tænke, hvad man vil, uden at blive smidt i fængsel….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s