Ist alles Fussball?

Jeg sidder foran min computer med en underlig tomhed i mit indre oven på en måned, hvor tiden har været udfyldt med fodbold og det, der hører sig til. Historisk hører VM-finalen i Tyskland nok til en af de mest sete sporsbegivenheder overhovedet, hvor detsværre alt for få af de deltagende hold, viste deres klasse. Hold som Argentina, Brasilien, England, Holland og Sverige (for at tage et udvalg) levede slet ikke op til de forventninger, som man normalt kan have. Tilgengæld fik hold som Ghana og Togo sat kolorit på hele slutrunden – dog på hver deres måde. Ghana blev optaget som publikums fodbolddarlings, mens Togo leverede kaos og Otto Pfister.

Underholdning på banen var der ikke meget af, da for mange af kampene var præget af altfor megen taktik, der mere mindede om en skyttekrig end fodbold. Faktisk var det tyske hold et af de meget få hold, som spillede fremadrettet fodbold, der var flot og underholdne, hvilket må tillægges træneren Jürgen Klinsmann, der har opnået stjernestatus på trods af en 3. plads og mediernes nedsabling før selve VM. Og så var der de hold, som man kunne undre sig over, at de overhovedet deltog i VM…

Herhjemme havde DR og TV2 delt sendingerne mellem sig, hvor DR leverede bedste billede og lyd, mens TV2 havde de bedste kommentatorer – både på stadium og i studiet, hvilket i sidste ende må give uafgjort til TV-stationerne. Det var måske en ide, at slå pjalterne sammen til det kommende VM i Sydafrika om 4 år?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s