Rock my world

Tilbage i firserne fik jeg øjnene op for et af de førende bands inden for den kristne musikscene. Siden da har jeg har været trofast fan af dem; været til deres koncerter, når de har gæstet landet og nyt musikken og teksterne.

Sidste år meldte de så ud, at bandet lukker ned efter 33 år, hvor de har sat et kæmpe aftryk på den kristne musikscene. Men, deres minde vil sikkert leve videre. Heldigvis kan det ske i selskab med det sidste opsamlingsalbum, som lige er kommet på gaden og kan købes hér eller hér.

Dengang i firserne...

Update: Jeg er gået i gang med at skrive en artikel om Petra på den danske udgave af Wikipedia. Har samtidig kontaktet bandets grundlægger, Bob Hartman, for at høre, hvem der har copyrights til forskellige ting, som jeg gerne vil have med i artikelen.Personer, som har lidt kendskab til bandet, må gerne komme med deres bidrag..

Reklamer

2 responses to “Rock my world

  1. Ikke at forglemme gen-udgivelsen af deres 1986-live-koncert, “Captured In Time and Space”, som den 5. juni blev gen-udgivet på DVD. Kan købes her: http://petramerchandise.com/viewproducts.asp?CategoryID=11

  2. Problemet med DVD-udgaven er, at den ikke kan pakkes som mp3-filer 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s