Alternative sportsgrene

Der findes sikkert et væld af alternative sportsgrene og jeg har haft fornøjelsen af at prøve én af dem i dag, som jeg bare for ganske få uger siden ikke kendte noget som helst til. Ude i Valbyparken, som de fleste nok kender fra Grøn Koncert, er det muligt at dyke en sport, som på det nærmeste må betegnes som værende en kloning mellem golf og freesbee.

Faktisk kræver det ikke den store forudsætning for at spille disc golf, som sporten kaldes – men det er som udgangspunkt sjovere at spille, hvis man som minimun er 2. Vi var dog 8 herrer, som havde sat hinanden stævne sidst på eftermiddagen ved Valbyhallen, der ligger lige i nærheden af banen, hvor vi skulle spille.

Undertegnede har lige kastet discen 

Et par stykker havde prøvet at spille disc golf før og derfor vi oprettet to hold af 4 personer, hvor de, der havde prøvet spillet før, startede længst væk fra hullet, mens vi andre kørte den korte tur. Det skal måske lige nævnes, at der er 3 afstande ved hvert hul, som man kan vælge mellem. Jo længere væk, jo sværere er det naturligvis. Et par af banerne havde ligefrem et 90 grades sving, som man gerne skulle have discen rundt om, uden at den røg uden for banen eller landede i et vandhul, hvor man kunne sidde i mudder op til knæene…

Som følge deraf, er det en god ting, at par af spillerne stiller sig ud som spottere, for holde øje med, hvor discne lander, da man godt kan risikere, at de forsvinder ude i vegetationen, som bl.a. består af brændnæller og meget andet godt.

Inden selve spillet fik vi tid til at øve os at kaste med de forskellige disc, som består af 3 klasser. Til at instrukere os, havde en af deltagerne fået fat i hustruens fætter, der spiller disc golf.

Skulle der være nogen derude, som havde lyst til at spille disc golf en dag, kan det kun anbefales, men husk gerne at havde godt fodtøj på og lange bukser. Banen er helt gratis at bruge og lige til at gå til.

Reklamer

2 responses to “Alternative sportsgrene

  1. Nu pjatter du, Maltesen. Sådan en sport findes ikke!

  2. Det er jeg bange for, at jeg ikke har – jeg spillede trods alt sammen med 7 andre derude. Du er helt velkommen til at tage med derud og se den eller tjekke den officielle hjemmeside

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s