Ny gade

Der sker faktisk ret meget i min gade lige nu og her på trods af, at det er en ganske almindelig, gråkedelig fredag. Men, men, kommunen har lovet at asfaltere hele gaden ganske gratis, så alle de store huller lavet af biltrafikken forsvinder. Faktisk skulle den blive så jævn, at den ligefrem er behagelig at køre på uden at være ved at køre ned i et kæmpe krater skabt af en større bus, som har fast holdeplads lige over for, hvor jeg bor, klokken 8 om morgen og igen klokken 16, som fungerer skovbørnehave til kæmpe frustrationer for områdets husjere, da der er tale om en privatvej. Dermed er det også normalt lodsejerne, der skal betale gildet med asfalten.

Eneste hage ved hele projektet er, at kommunen forlanger, der skal være P-zone fremover, tilglæde for dem af os, der ikke har bil…

Lige pt. er der kun én bil holdne i hele gaden, mens arbejdet står på. Måske bliver de færdige inden så længe, så resultatet kan nydes.

 Gaden fixes op...

Reklamer

2 responses to “Ny gade

  1. det er da helt vilt fedt med pzoner. færre biler og bedre vedligehold af vej INTET at brokke sig over

  2. Det ville da være rart at slippe af med de biler, som intet har at gøre i gaden, så dem der bor der, kan få parkeret deres biler uden at skulle risikere en parkeringsbøde. Men, jeg er faktisk delt på midten som person på dette område, da jeg både kan se fordele og ulemper.

    Nej, jeg er ikke radikal…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s