Godt taget, der

En weekend er gået med besøg i det jydske, hvor vejret stort set bød på alle årstider inden for ganske få timer i går formiddags, mens jeg hjalp med at pille et styk terasse ned, da den var mere bund råden…

For at starte med begyndelsen, tog jeg afsted fredag efter arbejde med toget vendt mod Holstebro for at besøge vennerne. Selve turen derover gik ganske stille og roligt, da jeg sov det meste af vejen mellem København H og Fredericia, hvilket ikke er gjort før for mit eget vedkommende. Aftenen var noget med spise og drikke og hygge til omkring midnatstid, hvor det var tid til at gå til ro, da lørdagen skulle bruges aktivt. På trods af regn og blæst i rigelige mængder, skulle vi have sat hegn op, så deres to gravhunde kan rende rundt i haven uden man behøver at have et øje på hver finger. Det betød også et besøg på det lokale byggemarked, så hegnspæle og fag kunne sættes sammen. Efter veludført arbejde var der besøg af en søster og hendes familie til den kvindelig del af vennerne, en kusine og hendes familie og en tidligere karateveninde og hendes kærste. En hyggelig aften med god mad og vin og hygge til et stykke ud på natten.

Søndag stod den igen på hårdt arbejde som nævnt i starten efter at have sovet lidt længere og spist morgenmad. Nedbrydningen af terassen betød 6 besøg på den lokale genbrugsstation før vi havde lavet et godt stykke veludført arbejde og vi kunne klappe os selv på skuldrene.  Eftermiddagen skulle have været brugt på at tage på kunstudstilling, men trætheden over to dags arbejde i det fri, kan slå slev de mest hårdføre lidt ud af kurs. Tilgengæld mødte jeg kunstneren på vej i hjem i toget, hvor vi sad i samme kupé mellem Holstebro og Fredericia.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s