Bruxelles – here I come

Så er dagen langt om længe oprandt, hvor jeg skal på tur til Europas hovedstad. Som det fremgår af vejrskemaet herunder, er der ikke den helt store forskel på at være hjemme og være på studietur i Bruxelles sådan rent vejrmæssigt.

Tilgengæld er der en hel del der taler for, at det trods alt er bedre at tage på studieturen sammen med en masse hyggelige mennesker, som man kender. Dertil kommer oplevelserne ved at komme ind og opleve Europa Parlamentet indefra, hvor en masse af den lovgivning, som på en eller anden måde har indflydelse på os, bliver udtænkt. Oven i kommer møderne med medlemmer af Parlamentet, diverse NGO´ere, paraplyorganisationer tilknyttet Parlamentet og Landbrugsrådets kontor i Bruxelles for at høre, hvordan det danske landbrug forsvarer sine interesser og får deres vinkel på EU’s støtteordninger.

Heldigvis bliver der også tid til at komme ud og opleve byen på egen hånd eller sammen med andre af dem, som er med på turen. Om der bliver tid til at forfatte noget om mine oplevelser under selve turen, ved jeg ikke. Ellers skal det nok blive ført på bloggen, når jeg er hjemme igen.

Vejret ligner noget man kender hjemmefra…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s