Livet, universet og det hele

Indledning til denne post:

Hvis man ikke er til sort humor á la Monty Pyton blandet med videnskab, bør man nok springe det over og gå et andet sted hen. Hvorhen, vedkommer dog ikke mig, andre som læser posten eller resten af internettet. Farvel.

Det er sjældent, yderst sjældent, at en bog kan stjæle min opmærksomhed i det omfang, som “Den Komplette Guide til Universet” har gjort det. Forfatteren Douglas Adams, som har skrevet de 6 romaner, som bogen indeholder, mellem 1977 og 1999, der er præget af lige dele videnskab og Monty Pytonsk humor.

Selvom den ældste og mest kendte af bøgerne har mere end 25 år på bagen, holder den stadig, da historien kan gælde til alle tider. Og så selvom der sker en masse mystiske ting og sager, som jeg ikke skal komme ind på hér. Dertil kan jeg kun råde andre til at skrabe 250 stærke ud af lommerne og finde den nærmeste bogpusher, som har bogen hjemme, så den kan blive læst før naboen får fingrene i den. For langt om længe har et forlag taget sig sammen til at genudgive samlige 6 romaner i en bog, hvilket det forrige forlag ikke har ønsket at gøre.

De gemmengående hovedpersoner i “Den Komplette Guide til Universet” er to mennesker, to aliens og en (yderst) deprimeret robort, som kommer ud for nogle ret specielle eventyr sammen og hver for sig, hvor det hele dog starter med et hus.

Bare rolig

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s