Bekæmp fattigdom

Og det skal være nu! Indrømmet, jeg har ikke selv gjort ret meget for at fattigdommen rundt om i verden er blevet bekæmpet. Faktisk har jeg været alt for passiv på dette område alt for længe, hvilket er ensbetydende med, at mennesker dør. Jeg vil gerne være med til at bakke op om Makepovertyhitory-buskabet, som først lige er startet op i Danmark for et par uger siden, som Ibis og UNDP står bag. Måden man kan være med til at søtte indsamlingen på er, at købe et hvidt armbånd til 20 kr. Tænk på på, hvor penge penge det kunne blive til, hvis det meste af Europas befolkninger alene købte armbåndet. Eller alle, som tager på Roskilde Festival i den kommende uge.

Baggrunden for alt dette, er FN-målsætningen også kaldet for 2015-målene for udviklingen i verdens fattigste lande, der blev skrevet for nogle år tilbage, som man kan læse i grafikken nederst i dette indlæg.

Update: Jeg har efter at have skrevet dette indlæg, valgt at være frivillig til White Band Day, der finder sted fredag d. 1. juli som optakt til G8 mødet i Edinburgh, som bliver afholdt d. 6. – 8. juli.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s