Kender du typen?

Selvom jeg ikke skal på Roskilde i år, da jeg først har ferie i næste måned, har jeg dog prøvet at teste mig selv for at se, hvilken slags festivalsgæst, jeg er. Og uden at have kigget naboen over skulderen, er jeg åbenbart samme type, når det lige gælder festival:

Du er skater-typen. For dig er Roskilde Festivalen en kærkommen mulighed for at komme af med alle dine agressioner.

Generelt:
For dig er der vigtigere ting end musikken, når du er på festival. Det gælder om at sidde sammen i en fasttømret gruppe og kværne maksimalt mange øl, maksimalt meget vodka og ryge maksimalt meget hash. Jeres lejr er det faste holdepunkt, for der er sprutten gratis, og der er der let adgang til at ryge sig en jordfed og guffe løs af de medbragte hashkager.

Engang imellem kommer dig og din gruppe dog væltende i flok ind på festivalpladsen. Hiphop- og de hårde rocknavne får hormonerne til at pumpe ekstra voldsomt i Jeres kroppe, og blandingen af sol, vodka og hash råber på en ting: Pogo-dans!!! Så skal der slåsses til musik og med en så overdrevet aggression, at vagterne højst sandsynlig smider dig og dine venner væk fra sceneområdet. Men det er ok, for der er tændt op til en ny jordfed hjemme i lejren.

Hvis du er kvinde:
Den kvindelige skater-type er en sjælden art. De findes dog, og de gør rigtig meget ud af, at virke mindst ligeså seje som deres drengevenner. Til det formål fungerer store tatoveringer og piercinger rigtig godt. Og så går man aldrig galt i byen med et par baggypants og en undertrøje, der ikke skjuler de voldsomt dekorerede arme.

Hvis du er en mand:
Den mandlige skater-type er fyldt op med testosteron og ser Roskilde Festivalen som en kærkommen lejlighed til at vise sine veltrimmede muskler frem. De kan kendes på deres skatershorts og deres bare overkroppe, der efterlader frit udsyn til alle sæsonens nye tatoveringer og brystpiercinger. Den mandlige skater-type lever normalt af vand og tun, men til festival tillader han sig selv at spise junkfood. Og som han ved nede fra træningscentret, så kan man med lidt god vilje presse en burger ind under Atkins-kuren. Det er jo bare kød og salat. Og vodka og hash feder i hvert fald ikke.

© DR

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s