Konkurrence

I forbindelse med Folketingsvalget er der forskellige kandidater, som har valgt at lave en eller anden form for konkurrence. Nogle har f.eks. valgt at lave en mere traditionel, hvor man kan vinde en middag for to, mens andre har valgt at gå andre veje og lave en poltisk dating.

Jeg vil ikke stå tilbage for de andre og laver hermed min egen politiske konkurrence i forbindelse med det forestående valg. Hvis du kan gætte på, hvor mange kandidater Kristendemokraterne får valgt ind i Folketinget ved valget d. 8. februar 2005, så kan du vinde 2 flasker økologisk vin. For at deltage, skal du sende mig en mail til jorgen.maltesen(at)kd.dk senest mandag d. 7. februar kl. 17. Vinderen vil blive udtrukket på selve valdagen af mig selv. Derfor skal du huske at skrive navn og adresse med i selve mailen og husk at skrive “Konkurrence” i emnelinien. Besvarelser postet under kommentarer vil ikke blive betragtet som rigtige besvarelser.

Vinen sendes kun til personer bosiddende i selve Danmark af hensyn til transporten af vinen og udgifter til porto.

Vinderen af konkurrence får direkte besked og vil desuden blive offenliggjort på min blog.

Update: Det strømmer ind med besvarelser på spørgsmålet om, hvor mange kandidater Kristendemokraterne får valgt ind ved valget på tirsdag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s