Pressemeddelelse

Folketingskandidat gør sig klar valgkamp for Kristendemokraterne i Søndre Storkreds

Amager d. 18. januar 2005

Nu gør Jørgen Hans Maltesen sig klar til valgkamp for Kristendemokraterne i Søndre Storkreds for at give partiet mulighed for at få flere mandater end de nuværende 4 og dermed sikre partiet større indflydelse i forbindelse med arbejdet i Folketinget.

”Det mest optimale ville naturligvis være at deltage direkte i en kommende regering dannet omkring midten sammen med de Radikale, Venstre og Konservative”, udtaler Jørgen Hans Maltesen. ”Men, jeg er også indstillet på, at vi ikke går med i en regering, hvis vi ikke kan få vristet Venstre og Konservative ud af kløerne på Dansk Folkeparti. Dermed bakker jeg op om de overvejelser, som mit partis ledelse har gjort sig i den forbindelse.”

Jørgen er født og opvokset på Amager, hvor han stadig bor – dog med afstikkere til hhv. Krogerup og Rødding Højskoler efter 3 år på Tårnby Gymnasium. Desuden har han også boet et års tid i Valby.

Da Jørgen har en naturlig interesse for mennesker og deres ve og vel, valgte han at uddanne sig til social- og sundhedshjælper på Diakonissestiftelsen på Frederiksberg og arbejder den dag i dag for Hjemmeplejen i Frederiksberg Kommune.

Den politiske interesse har altid været der, men der kom først for alvor gang i den, da Jørgen blev medlem af Kristeligt Folkeparti og Kristeligt Folkepartis Ungdom tilbage i sidste halvdel af 90´erne, hvor han hurtigt blev valgt ind i KFUs hovedbestyrelse og deraf medlem af Internationalt Udvalg (INU) og senere Organisatorisk Udvalg (OU).

Samtidig med arbejdet i KFU, blev han også hurtigt formand for Søndre Storkreds for Kristeligt Folkeparti og dermed født medlem af Kristeligt Folkepartis hovedbestyrelse, hvor han stadig er medlem af bestyrelsen som informations sekretær. Desuden sidder han også med i parties Internationale Udvalg og dermed til at præge dets holdninger på det internationale område.

De politiske interesseområder er først og fremmest EU og integration af flygtninge og indvandrere.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s